Tragikus baleset történt szerdán

2024. október 24. 08:10

Kedden és szerdán is több közúti balesethez vonultak a vármegye hivatásos tűzoltói.

Szennyvíz aknába esett egy házi sertés egy családi ház udvarán, Biharugrán a Szilasi utcában kedden Az esethez a Komádi önkormányzati tűzoltók vonultak. Az állatot erőgép segítségével sikerült kiemelni. 

Egy  kisteherautó motortere alatt lévő zárt karosszéria elem közé szorult egy macska, tegnap délelőtt Biharnagybajomban, a Báthori utcában . A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével szabadították ki a pórul járt állatot.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délben Debrecen határában a 33-as úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. 

Lesodródott az útról, majd a tetejére borult egy személygépkocsi kedden délután Magyarhomorog és Komádi között. A komádi önkormányzati tűzoltók áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet. A mentőszolgálat az autó sofőrjét kórházba szállította. 

Ezernél is több körbála gyulladt meg mintegy kétszáz méter hosszan Komádi külterületén, egy szántóföldön. A kazal egy része egy közeli csatornába ér, így a berettyóújfalui hivatásos és a komádi önkormányzati tűzoltók a csatorna növényzeténél körülhatárolták a tüzet. Az égő kazalt felügyelet mellett égetik le.

Árokba hajtott egy személygépkocsi este Balmazújváros és Hajdúböszörmény között. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autóban ketten utaztak, közülük egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi motortere kedden este Püspökladányban a József Attila utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Két személygépkocsi ütközött össze Berettyóújfalu és Földes között tegnap reggel. Az ütközés következtében az egyik autó árokba borult. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, majd áramtalanították. Az autókban összesen négyen utaztak, közülük nem sérült meg senki.

 Két személygépkocsi ütközött össze szerdán, délelőtt Hajdúnánáson, a Tiszavasvári úton. Az ütközés következtében az egyik autó a tetejére borult, sofőrje pedig beszorult a roncsba. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőszolgálatnak. Az egység áramtalanította a járműveket.Az autó vezetője nem élte túl a balesetet. 

 Lesodródott az útról, majd a tetejére borult egy személygépkocsi Hajdúnánás határában a 3502-es számú úton. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták, áramtalanították, majd a kerekeire állították. Az autóban csak a sofőr utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.