Hétvégén történt

2024. október 14. 09:19

A hétvégén több akadályt okozó fát vágtak ki a tűzoltók, Bánkon pedig egy kazánház égett le.

Péntek délután Görbeházán, a Böszörményi utcában két autó ütközött össze. A hajdúnánási hivatásos tűzoltókat vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. Az egyik autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Debrecen közelében, a 48-as számú főúton egy autó egy vaddisznóval ütközött. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet.

Szombaton Hajdúböszörmény-Hajdúvid közelében egy autó kigyulladt és teljes terjedelmében lángolt. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik két vízsugárral oltották el a lángokat. 

Egy tizenöt méteres akácfa dőlt meg a debreceni Panoráma útnál. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Egy autó és egy motor ütközött össze a debreceni Rigó utcában. A város tűzoltóit riasztották. Az egység átvizsgálta a járműveket és a kifolyt üzemanyagot felitatta az útról. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy tíz méteres fa tört ketté, a járdára dőlt szombaton Debrecenben, a Kishegyesi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Szombat délután egy kazánházban keletkezett tűz Debrecen-Bánkon, a Bükk utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották a lángokat, mert a kazánház teljes terjedelmében égett. Az épület egy száz négyzetméteres családi házhoz volt építve, de a gyors tűzoltói beavatkozásnak köszönhetően, a családi házat csak kis részben érte a tűz.

Vasárnap megrepedt egy erkélyüveg egy hatodik emeleti lakásban Debrecenben, a Lehel utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át távolították el az üveget, hogy az ne veszélyeztesse a gyalogos forgalmat.

Kidőlt egy vaskapu vasárnap Debrecenben, a Petőfi téren, a forgalmat akadályozta. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították a kaput.

Kidőlt egy hat méteres fa a debreceni Szűr utcában, ezért riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység motoros láncfűrésszel vágta ki a fát.

Hajdúszoboszlón, az Olajmalom utcában egy villanyóra szekrény égett. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók porral oltóval fékezték meg a tüzet.