Szabadnapos tűzoltó oltott egy autótüzet

2024. október 10. 08:58

Két autó motortere is kigyulladt tegnap reggel.

Szerda reggel Debrecen közelében a 48 számú főúton két autó ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. 

Egy autó motortere füstölt szerdán Debrecenben, a Faraktár utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók hőkamerával vizsgálták át járművet.

Tűz keletkezett egy autó motorterében, szerda reggel Hajdúdorogon, a Nánási úton. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó egy porral oltóval megfékezte a lángokat, így a tűz nem terjedt át az autó utasterébe. A kiérkezett tűzoltók az utómunkálatokat végezték el. Az eset során senki sem sérült meg.

Egy juharfa tetején lévő ágakat kellett levágni szerda délelőtt Debrecenben, a Kassai úton. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrész segítségével távolították el az ágakat.

Egy húsz méteres fa két ága lehasadt a debreceni Varga utcában. A város hivatásos tűzoltói kihúzós létrán át motoros láncfűrésszel vágták le az ágakat, mert azok a gyalogos és a közúti forgalmat veszélyeztették.

Egy fűzfa egyik nagy ága hasadt le és akadt fenn, a közlekedést veszélyeztette Balmazújvároson, a Kastélykert utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.