Műszaki beavatkozások és tűzoltás

2024. szeptember 10. 08:28

Több kidőlt fához és lehasadt faághoz is riasztották a tegnap a tűzoltókat.

Egy fa egyik nagy ága lehasadt és egy autóra dőlt Berettyóújfaluban, a József Attila lakótelepen. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el a faágat.

Cserjés és gaz lángolt százötven négyzetméteren Szerepen, a Csokonai utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vízsugárral avatkoztak be.

Püspökladány közelében a 42-es számú főúton két autó ütközött össze. A püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Ötszáz négyzetméteren égett Berettyóújfaluban, a Vágókert dűlő. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

A szemét és a gaz égett ötven négyzetméteren Nyírmihálydiban, az Ifjúság utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Több fa is megdőlt és a gyalogos forgalmat veszélyeztette Debrecenben, az Ady Endre úton, emiatt riasztották a debreceni tűzoltókat. Az egység motoros láncfűrésszel vágta ki a fákat.

Nyíradony-Tamásipusztán kétszáz négyzetméteren égett az avar. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

Gáborján külterületén háromszáz négyzetméteren égett a kukoricatarló hétfőn. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Kora este egy kiskutya esett bele egy négy méteres vízelvezető csatornába Berettyóújfaluban, a Batthyány utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik kéziszerszámok segítségével mentették ki az állatot.