Több műszaki mentés volt csütörtökön

2024. augusztus 30. 07:50

Veszélyesen megdőlt fák, gödörbe esett kutya és a egy közúti baleset is volt a csütörtöki műszaki mentések között.

Izzott egy fa törzse csütörtökön reggel Nádudvar külterületén. A püspökladányi hivatásos tűzoltók A egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. 

Gödörbe esett egy nagy testű kutya tegnap délelőtt Debrecenben a Szávay Gyula utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók mentőkötél segítségével emelték ki az ijedt állatot, akit az egység sérülések nélkül adott át a gazdájának.

Csütörtökön délelőtt, veszélyesen megdőlt két fa a gyalogos forgalmat is veszélyeztetve, Hajdúböszörményben a Tavasz utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Mintegy ezerötszáz négyzetméteren égett az avar tegnap délelőtt Hajdúhadházon a Nefelejcs utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. 

Tiszacsegén, a Kis Ernő utcában gyulladt ki az aljnövényzet, itt az egyeki önkormányzati tűzoltók avatkoztak be két vízsugárral.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön késő délután az M4-es autópályán Gáborján közelében. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autó sofőrje egyedül utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.