Kigyulladt egy autó csütörtökön délután

2024. július 12. 09:05

Menet közben gyulladt ki egy személygépkocsi csütörtökön délután Debrecenben a Thomas Mann utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. Az eset során senki sem sérült meg.

Úttestre dőlt egy fa csütörtökön reggel Debrecenben, a Bibe utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók, motoros láncfűrésszel avatkoztak be. A Szeremley utcában egy nyolc méter magas fa lehasadt ága veszélyeztette a gyalogos forgalmat, a Füredi úton pedig egy huszonöt méteres fa lehasadt ágát távolították el a tűzoltók.

Hulladék égett közel öt négyzetméteres területen, egy telephely udvarán tegnap a déli órákban Nyíradonyban, a Debreceni utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott dolgozók a tűz oltását megkezdték. Az egység egy vízsugárral eloltotta lángokat.

Megpördült, majd lesodródott az útról egy személygépkocsi csütörtökön kora délután Derecske és Konyár között a 4811-es számú úton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították az autót. A járműben a sofőr egyedül utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Árokba hajtott egy kisteherautó tegnap délután Komádi és Furta között. A komádi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autóban ketten utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Foltokban égett az avar tegnap esete Kaba külterületén. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Kidőlt egy öt méteres tegnap este Püspökladányban, a Posta utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.