Tűz volt Tégláson kedden

2024. július 10. 08:08

Kigyulladt egy harminc négyzetméteres melléképület kedden kora délután Tégláson a Nyárfa utcában. Az épületben tűzifát tároltak. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos, valamint az újfehértói önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral és kézi szerszámokkal oltották a el a tüzet. Érintőlegesen ütközött egy mezőgazdasági gép villája egy személyvonat oldalával tegnap délután Nyíradony Tamásipusztán. Az nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak a balesethez. Az egységek a vonaton utazó ötvenkét embernek segített a mentesítő buszra történő átszállásban. Az eset során nem sérült meg senki.

Lehasadt egy tíz méter magas fa ága és fennakadt a lombkoronán, kedden délelőtt Debrecenben a Tócóskert téren. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be

Ötven négyzetméteren égett a bozót és a kommunális hulladék tegnap délután Létavértesen a Vörösmarty utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi tegnap este Hajdúsámsonban, a Damjanich utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet.  Az autóban csak a sofőr utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Úttestre szakadt egy fa, tizenkét méter hosszú ága tegnap késő este Debrecenben az Esze Tamás utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.