Villám csapott egy melléképületbe hétfőn

2024. július 09. 08:10

Villám csapott egy nyári konyhának használt melléképületbe tegnap délután Nyírgelsén a József Attila utcában. Az eset következtében az épület tetőszerkezete kigyulladt. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók kiérkezésére az ott lakók a tüzet eloltották. Az egységek az utómunkálatokat egy vízsugárral végezték el.

Lehasadt és az úttestre szakadt egy nagy méretű fa egyik ága hétfőn reggel Debrecenben a Lomnic utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el az ágat

Tíz négyzetméteren égett a búza tarló tegnap délelőtt Egyek-Telekházán. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Kettéhasadt egy tizenkét méteres fa törzse hétfőn a déli órákban Debrecenben a Török utcában. A Méheskert utcában pedig délután dőlt egy fa az útestre. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Mezőpeterden a Dobó István utcában egy húsz méteres kidőlt fát távolítottak el berettyóújfalui hivatásos tűzoltók. Hajdúböszörményben pedig a Harmat utcában veszélyeztette a járókelőket egy lehasadt faág. Hencidán egy tíz méteres fa egyik ága borult villanyvezetékre. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.