A hétvége beavatkozásai

2024. július 08. 07:45

Tűzoltás és több műszaki mentés is volt a hétvégén.

Szalma égett mintegy negyven négyzetméternyi területen, egy elletőnek használt, épületben pénteken délután, Nádudvaron a Halom zug tanyán. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet. Az épületben nem voltak állatok.

Úttestre szakadt egy tíz méteres fa egyik nagyméretű ága, pénteken este Debrecen közelében a 4808-as számú út mellett. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Kigyulladt egy garázsban parkoló személygépkocsi pénteken este Létavértesen a Temető utcában. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt Debrecenben a Petőfi téren. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. Az autókban összesen öten utaztak, közülük a mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

Árokba hajtott, majd a tetejére borult egy személygépkocsi vasárnap reggel a 4-es számú főúton Kaba közelében. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autóban hárman utaztak, közülük a mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Kigyulladt egy bálázó gép tegnap a déli órákban, Balkányban a Tormáspusztán. A nyíradonyi hivatásos, a szakolyi önkormányzati és a balkányi önkéntes tűzoltók kiérkezésére a tulajdonos egy porral oltó készülék segítségével eloltotta a lángokat. Az egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Száz négyzetméteren égett egy elhagyatott ingatlan aljnövényzete és az ott tárolt hulladék, tegnap kora délután Hajdúdorogon a Balogh Sándor utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet

Kerítésre felfutó növény gyulladt ki tegnap kora délután Debrecenben a Kincseshegy utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott lakók a tüzet eloltották. Az egység az utómunkálatokat végezte el.

Háromszáz négyzetméteren égett az avar vasárnap késő délután Nyírmihálydiban a Szőlő utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.