Két közúti baleset csütrtökön

2024. július 05. 07:29

A 4-es számú főúton tegnap két műszaki mentéshez is vonultak a tűzoltók.


Lecsúszott az útról egy személygépkocsi csütörtökön reggel a 4-es számú főúton Debrecen közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autóban hárman utaztak, közülük senki sem sérült meg.

Csütörtökön több helyről is érkezett riasztás a vármegye tűzoltóinak, kiszáradt fák, és lehasadt faágak miatt. Debrecenben, a Gyöngyösi utcában két helyen is kiszáradás miatt veszélyessé vált fa igényelt tűzoltói beavatkozást. Itt az egységek motoros láncfűrész segítségével távolították el a kiszáradt növények részeit. A Hortobágy utcában pedig egy hat méteres fa ága hasadt le. A tűzoltók kézi fűrész segítségével avatkoztak be.

Balmazújvároson a Dózsa György utcában egy tizenöt méteres fa törzse hasadt ketté. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel a távolították el a fát.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután a 4-es számú főúton Debrecen közelében az M35-ös autópálya felhajtójánál. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. Az autókban összesen négyen utaztak, közülük a mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Ötszáz négyzetméteren égett az aljnövényzet tegnap késő este Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlőben. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Hajdúhadházon a Silye Gábor utcában égett húsz négyzetméteren a hulladék és az aljnövényzet csütörtökön a késő esti órákban. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.