Több közúti baleset is történt kedden

2024. július 03. 09:46

Személygépkocsi és kisteherautó ütközött össze kedden hajnalban, Debrecenben a Balmazújvárosi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. Az autókban összesen ketten utaztak, ők nem sérültek meg.

Öt köbméteres szemetes konténer kapott lángra kedden hajnalban, Bocskaikertben, a Pacsirta utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Úttestre dőlt egy fa tegnap kora délután Biharkeresztes közelében a 4808-as számú úton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Megcsúszott és szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi, kedden délután az M35-ös autópályán. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autóban ketten utaztak, ők nem sérültek meg.

Lehasadt egy tizenöt méteres akácfa ága kedden délután Hosszúpályi és Létavértes között. A létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát.

Fának ütközött egy személygépkocsi kedden délután Berettyóújfalu közelében a 4208-as számú úton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével kiemelték az autó sofőrjét, aki egyedül utazott. Az egység a járművet átvizsgálta, majd áramtalanította. A mentőszolgálat a sérültet vezetőjét kórházba szállította.

Utoléréses balesetet szenvedett két autó tegnap délután Berettyóújfaluban, a Kossuth utcában kedden délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Telefonkábelre szakadt egy faág Hajdúszoboszlón a Kossuth utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók dugólétrán át láncfűrésszel avatkoztak be.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap késő este Hajdúböszörményben az Újvárosi utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A járművekben összesen ketten utaztak, őket a mentőszolgálat kivizsgálásra kórházba szállította.