Villám csapott egy kéménybe hétfőn

2024. július 02. 08:28

Villám csapott egy családi ház kéményébe tegnap délelőtt Hajdúdorogon az Újtelep utcában. Az eset következtében a kémény ledőlt és beszakította a ház tetejét. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók a keletkezett törmeléket dugólétrán keresztül kéziszerszámok segítségével távolították el az épület tetejéről. Az eset során senki sem sérült meg

Lehasadtak egy tíz méteres fa ágai tegnap reggel Debrecenben, a Víztorony utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították a faágakat. A Ruyter utcában is szükség volt a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltóinak munkájára. Itt egy húsz méteres fa ága hasadt le. Az egység gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével beavatkozott be.

Körbála valamint száz négyzetméteren az aljnövényzet is égett tegnap kora délután Földes külterületén.  A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Háromezer négyzetméteren égett az aljnövényzet és a nádas tegnap délután Földesen a Dankó Pista utca közelében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Egy nagy méretű fa tíz méter hosszú ága hasadt le hétfőn este egy bevásárlóközpont parkolójában, Debrecenben a Füredi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Akkumulátor töltés közben kezdett füstölni egy személygépkocsi motortere, hétfőn este Ebesen az Arany János utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral visszahűtötték az autó motorterét.