A műszaki mentések határozták meg a keddi napot

2024. június 26. 08:12

Továbbra is munkát adnak a lehasadt faágak és kidőlt fák a vármegye tűzoltóinak.

Lehasadt egy húsz méter magas fa tíz méteres ága hétfőről keddre virradóra Debrecenben a Komlóssy utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Ötszáz négyzetméteren égett az aljnövényzet kedden délelőtt Pocsajban a Diófa utcában. A létavértesi önkormányzati és a konyári önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték mega tüzet. 

Kályhacső szorult egy kiskutya fejére tegnap délelőtt Püspökladányban a Bolyai utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kézi erővel szabadították ki az ijedt állatot. 

Épületre szakadt egy nagyméretű fa kedden kora délután Egyeken az Ady Endre utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók láncfűrésszel avatkoztak be. 

Kétszáz négyzetméteren égett az aljnövényzet tegnap délután egy családi ház udvarán, Biharugrán a József Attila utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Derékba tört három fenyőfa tegnap délután Józsán a Harsteinkert utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. Debrecenben a Vámospércsi úton volt szükség a tűzoltók beavatkozására egy villanyvezetékre hasadt fa miatt. A Kismarja utcában pedig egy kettéhasadt fa adott munkát a vármegyeszékhely tűzoltóinak