Égett a gabona és a tarló is szerdán

2024. június 20. 08:31

Aratás közben gyulladt ki a gabona, tegnap kora délután Hajdúböszörmény-Hajdúvid külterületén. A tűz a tarlóra is átterjedt, ennek következtében öt hektárnyi terület égett. A hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet.

Három személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel Bocskaikertben a Debreceni úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járműveket. A járművekben összesen öten utaztak, közülük nem sérült meg senki.

Száz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet tegnap délelőtt Egyeken, a Blaha Lujza utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Lehasadt egy tíz méteres fa hat méter hosszú ága tegnap délután Hajdúböszörményben, a Munkácsy utcában. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók emelőkosaras gépjárművel és motoros láncfűrésszel távolították el az ágat.

Lehasadt faág miatt érkezett riasztás Debrecenbe, a Luther utcába is, itt a vármegyeszékhely tűzoltói motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Úttestre hasadt egy fa ága szerdán késő este Hosszúpályi és Monostorpályi között szerdán késő este. A létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.