Műszaki mentések a hétvégén

2024. június 10. 09:26

A hétvégén is sok lehasadt faág és kidőlt fa miatt riasztották a tűzoltókat, de balesetekhez is vonultak az egységek.

Pénteken fát vágtak a tűzoltók a debreceni Füredi úton. Egy nagy fa megdőlt és a gyalogos forgalmat veszélyeztette. Később a debreceni Abonyi utcában egy fa egyik ága hasadt le és kerítésre borult. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolították el az ágat.

Balmazújvároson, a Kossuth téren egy autóra borult fa miatt riasztották a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat. Az egység motoros láncfűrésszel távolította el a fát.

Egy családi ház konyhájában egy páraelszívó égett Hajdúböszörményben, a Kolozsvári utcában, péntek este. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átszellőztették a házat. Az eset során senki sem sérült meg.

Összehordott gallyak égtek szombaton Ebesen, a Rákóczi úton. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Két autó ütközött össze Nyíradonyban, a Debreceni utcában, szombat délelőtt. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat egy embert kórházban szállított.

Kigyulladt egy autó Hajdúböszörmény közelében, szombaton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lángokat az ott lévők eloltották. A tűzoltók egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el.

Debrecenben, a Mikepércsi úton két autó ütközött össze, szombaton késő este. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Árokba sodródott egy autó Hajdúböszörmény-Hajdúvid közelében, vasárnap délelőtt. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították az autót. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Hajdúböszörményben, a Mester utcában ketté hasadt egy fa és az útra dőlt, akadályozta a forgalmat. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Debrecenben, a Poroszlay úton egy fa kerítésre és egy személyautóra dőlt. A debreceni hivatásos tűzoltók a fát láncfűrésszel távolították el.

Hajdúbagos közelében egy fa az úttestre dőlt és a forgalmat akadályozta. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére az akadályt az arra közlekedők megszüntették, így a tűzoltók fát feldarabolták.