Több műszaki menés is volt kedden

2024. május 22. 08:00

Közúti baleset és lehasadt faágak miatt érkezett riasztás a vármegye tűzoltóinak.

Kerti és kommunális hulladék égett egy kétszáz literes hordóban Hajdúböszörményben, a Balassi utcában, kedden délelőtt. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Méhész kérte a tűzoltók segítségét kedd délelőtt. Méhcsalád költözött egy épület homlokzati felára négy méteres magasságban, Debrecenben a Piac utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók létrát biztosítottak a méhésznek.

Három autó ütközött össze a debreceni Csapó utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, és egy személygépkocsit áramtalanítottak. A balesetben senki sem sérült meg. 

A gyalogos és a közúti forgalmat veszélyeztette egy fa Debrecenben, az Egyetem sugárúton. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán át vágták ki a fát. 

Egyek külterületén egy tíz méteres fűzfa ketté hasadt. Az egyeki önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Családi ház tűzfalának egy része kiborult Szerepen, a Bocskai utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók a meglazult részeket eltávolították.

Kedd este Nyíracsád külterületén az erdőben hulladék égett egy vashordóban, a nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.