Hétvégén történt

2024. május 13. 08:04

A hétvégén több balesethez és tűzhöz is riasztották az egységeket.

Péntek kigyulladt egy autó Hajdúbagoson, a Kosárfonó utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére a jármű teljes terjedelmében lángolt. A tüzet az egység egy vízsugárral fékezte meg.

Péntek délután két autó ütközött össze Debrecenben, a Böszörményi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat.

Háromezer négyzetméteren égett az a gaz és az avar Nyírábrányban, a Vágóhíd utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Nádas égett ezer négyzetméteren a debreceni Fancsika tó partjánál. A debreceni hivatásos tűzoltók egy-egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Rigó és a Gizella utca kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik átvizsgálták a járműveket és a kifolyt hűtőfolyadékot felitatták az útról. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Kétszáz méter hosszan foltokban égett az erdő aljnövényzete Sárándon, a Kossuth utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Szombat délelőtt egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze Debrecenben, a Monostorpályi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és ártalmatlanították a járműveket. A mentőszolgálat négy embert kórházba szállított.

Lehasadt egy faág és a magasban fennakadt Hajdúböszörmény közelében, ezért riasztották a város tűzoltóit, akik kézi erővel vették le az ágat.

Szombaton az avar égett Hajdúhadházhoz, a Nyárfa utca végében. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Késő este ezerötszáz négyzetméteren peremégéssel égett a gaz Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlő dűlőben. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Egy nyerges vontató és egy személyautó ütközött össze Nagyhegyes és Balmazújváros között, vasárnap hajnalban. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket, valamint az üzemanyagfolyást megszüntették. A mentőszolgálat a személyautó két utasát kórházba szállította.

Két személygépkocsi ütközött össze Hajdúszoboszlón, a Tokay utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást, a mentőszolgálat pedig három embert kórházba szállított.

Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn, a Lorántffy kertben ötszáz négyzetméteren égett az avar. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Meghasadt egy fa törzse Debrecenben, a Monostor utcában. A gyalogos forgalmat veszélyeztette a fa, ezért azt a debreceni tűzoltók motoros láncfűrésszel kivágták.

Hatszáz négyzetméteren gaz és avar, valamint rönkök égtek, vasárnap Vámospércs közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Húsz négyzetméteren égett növényi hulladék vasárnap késő délután Hajdúböszörményben, a Baross Gábor téren. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.