Műszaki mentések a hétvégén

2024. április 22. 07:42

A hétvégén több balesethez is riasztották a tűzoltókat.

Péntek este egy családi ház alá épített pincében keletkezett tűz Hajdúsámsonban, a Mályva utcában. Berendezési tárgyak és gépek égtek. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. 

Szombat délelőtt egy autó összeütközött egy mozgássérült járművel, Berettyóújfaluban, a Földesi utcában. A város tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították az autót. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Fát vágtak a tűzoltók szombat délelőtt a debreceni Csemete utcában. A fatörzse füstölt, a tűzoltók azt megszüntették, majd kivágták a fát gépezetes tolólétrán keresztül, motoros láncfűrésszel.

Hét köbméter nyárfa égett Fülöpön, a Híd utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Háromszáz méter hosszan a nádas égett Földes és Hajdúszovát között, szombat délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Összehordott szemét égett Debrecenben, a Szárcsásér utcában, vasárnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott lévők eloltották a lángokat, majd a tűzoltók egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el.

Árokba hajtott egy autó Körösszakálon, az Árpád utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Két autó ütközött össze Ebes közelében, vasárnap délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Vasárnap este két talpfa égett Derecskén, a Köztársaság úton. A konyári önkéntes és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.