Gaz és avar lángolt a szabadban

2024. február 09. 10:07

Nyírmihálydiban volt újra szabadtéri tűz.

Csütörtök reggel két autó ütközött össze Debrecen és Balmazújváros között. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik az olajfolyást megszüntették és áramtalanították az autókat. A járművek vezetőit a mentőszolgálat kórházba szállította.

Hajdúböszörmény és Hajdúhadház között egy autó az úton megcsúszott és egy táblát kidöntött, majd az autó az oldalára borult. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a járművet áramtalanították.

Lesodródott az útról és szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó Hajdúnánás közelében, az M3-as autópályán. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A balesetben senki sem sérült meg.

Nyírmihálydiban három területen is tűz volt csütörtökön. Gazos rész égett a József Attila utcában,  a Gelsi úton és a Vasút utcában is. A településre a nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik vízsugarakkal és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

A száraz avar égett száz négyzetméteren Bökönyben, a Zrinyi Miklós utcában. A lángokat a bökönyi önkéntes tűzoltók oltották el.
Tűz volt egy műhelyben csütörtök este a debreceni Diószegi úton. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, kiérkezésük előtt a telephely portaszolgálata a lángokat porral oltó készülékkel megfékezte. A tűzoltók egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el.