Műszaki mentések határozták meg a vármegye tűzoltóinak keddi napját.

2024. február 07. 08:43

Személyautó és kisteherautó ütközött össze kedden reggel Kaba közelében a 4-es számú főúton. Az ütközés következtében a teherautó árokba hajtott. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Több ága hasadt le egy fának Debrecenben az Egyetem sugárúton. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül láncfűrésszel szüntették meg a veszélyt.

Meglazult egy tíz méteres fenyőfa gyökere tegnap délelőtt Püspökladányban, a Karcagi utcában. A püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül láncfűrész segítségével eltávolították a fát.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délelőtt Hajdúböszörmény közelében a 35-ös számú úton. A balesetben érintett járművek egyik utasa beszorult a roncsba, ezért őt a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. Az egység áramtalanította a járműveket.

Vízóra aknába szorult egy ember tagnap a déli órákban Debrecenben a Sámsoni úton. A debreceni hivatásos tűzoltók kézierővel szabadították ki.

Húsz négyzetméteren égett az aljnövényzet Tiszavasváriban, a Víz utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók, kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Ráfutásos baleset történt tegnap a déli rókában Püspökladány közelében a 4-es számú főúton, ahol egy személygépkocsi kamionnal ütközött. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. 

Meglazult a vakolat egy épület homlokzatán Debrecenben a Kálvin téren. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül távolították el a veszélyessé vált vakolatot.

Aljnövényzet égett Debrecen közelében a 4808-as számú út mellett, mintegy két hektáros területen. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Elakadt egy személygépkocsi Hajdúböszörmény külterületén tegnap késő délután. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók az útban levő fákat láncfűrésszel eltávolították, majd egy terepjáró kihúzta az elakadt járművet. 

Úttestre dőlt egy fa tegnap délután Hajdúnánás és Polgár között. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel és kézi erővel megszüntették az útakadályt

Mintegy háromszáz méter hosszú területen égett a nádas Létavértesen a  Víztorony utca végén. A létavértesi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet. 

Ötszáz négyzetméteres területen égett az aljnövényzet Konyáron Alsósziget utca közelében tegnap koraeste. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.