Csendes vasárnap

2023. november 20. 07:43

Pénteken és szombaton riasztották a tűzoltókat káresetekhez, vasárnap nem volt beavatkozás.

Fának ütközött egy személygépkocsi csütörtökről péntekre virradóan Hajdúhadházon, a Dr. Földi János utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták, majd áramtalanították.

Úttestre szakadt egy öt méter hosszú faág pénteken késő délután Nyíradony és Nyíracsád között a 4904-es számú úton. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el az ágat és megszüntették az útakadályt.

Úttestre borult egy fa pénteken este Komádiban a Fő utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát, ami teljes útzárat képzett.

Két személygépkocsi ütközött össze péntek este Berettyóújfaluban, a Péterszegi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Úttestre dőlt egy húsz méteres fa pénteken késő este Létavértesen, a Keleti utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal beavatkoztak be.

Lesodródott az útról és a tetejére borult egy személygépkocsi pénteken késő éjjel Hajdúnánáson, az Attila utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet.

Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi szombaton kora hajnalban Hajdúdorogon, a Virág utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet.

Lesodródott az útról egy személygépkocsi szombaton hajnalban Hajdúnánás közelében a 3323-as számú úton. A jármű mindkét utasa beszorult, ezért őket a hajdúnánási hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőszolgálatnak.

Rácsok közé szorult egy ember lába szombat délelőtt Debrecen, Wesselényi úti felüljáró alatt. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel kiszabadították, majd a mentőszolgálatnak átadták.

Lesodródott az útról, majd felborult egy személygépkocsi szombaton délután Egyeken, a Csokonai utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók átvizsgálták, áramtalanították a járművet, majd a forgalmi akadályt megszüntették.