Kigyulladt egy ház Hajdúdorogon

2023. november 15. 10:08

Tűzesethez és műszaki mentéshez is vonultak tegnap a vármegye tűzoltói.

Három személygépkocsi szenvedett ráfutásos balesetet tegnap kora reggel Debrecen és Józsa között. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik a járműveket átvizsgálták, majd áramtalanították.

Kisteherautó és személygépkocsi ütközött össze tegnap reggel Pocsaj közelében a 4808-as számú úton. A létavértesi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Veszélyesen megdőlt egy tíz méteres fa tegnap kora délután Hajdúszoboszlón a Téglagyári úton. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el a fát.

Kigyulladt egy vályog falazatú, cserépfedésű családi ház Hajdúdorogon, a Rákóczi körúton kedden késő este. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak ki az esethez, az épületet áramtalanították és három vízsugárral eloltották a tüzet. A házban robbanás történt, az épület több fala kidőlt, környezetében egy megsérült gázpalackot találtak.

Kigyulladt egy személyautó Hajdúdorogon, a Rákóczi kertben tegnap este. A gépkocsi teljes terjedelmében égett. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral megfékezték a lángok terjedését, majd eloltották a tüzet.