Riasztották a tűzoltókat

2023. október 04. 08:03

Mérgező gáz után, tűzhöz riasztották az egységeket, majd este egy balesethez vonultak a tűzoltók.

Bejelzett a szén-monoxid- érzékelő egy debreceni lakásban a Simonyi úton, éjszaka. Az érzékelő egy nyílt égésterű vízmelegítő mellett volt. A debreceni hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melyek igazolták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben, ezért átszellőztették a lakást. A gázszolgáltató ideiglenesen a vízmelegítő kizárását végezte el.

Tűz keletkezett egy lakatos műhelyben Hajdúnánás külterületén, kedd délelőtt. Az épület szűrőegysége és tizenöt négyzetméteren a tető égett. A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, kiérkezésükre az ott lévők a tüzet megfékezték. A tűzoltó egységek az épület szerkezetét és a szűrőházat hűtötték vissza egy vízsugárral.

Raklapok és fahulladék égett Debrecen külterületén, a Dalmi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet. 

Este Komádi külterületén egy mezőgazdasági vontató és egy személyautó ütközött össze. A komádi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.