Balesetek voltak tegnap délután

2023. szeptember 28. 06:58

Két közúti balesethez is riasztották a tűzoltókat szerda délután.

Összehordott szemét égett egy elhagyatott házban Debrecenben, az Erzsébet utcában. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Debrecenben, a Menyhárt József téren egy tíz méteres fa több ág hasadt le. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az ágakat létrán át kézi erővel távolították el.

Ötszáz négyzetméteren égett a szemét Berettyóújfalu közelében a 47-es számú főút mellett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze szerda délután Sáránd közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A kisteherautó rakománya fűrészpor volt. A balesetben összesen heten voltak érintve, hat utast a mentőszolgálat kórházba szállított.

Két autó ütközött össze Hajdúböszörmény közelében a 35-ös számú főúton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított. A műszaki mentés alatt teljes útzár volt.