Hétvégén történt

2023. szeptember 18. 09:13

Vasárnap délelőtt egy nagyobb balesethez riasztották a tűzoltókat Hajdúböszörmény közelébe.

Péntek délelőtt egy családi ház tetőszerkezetéről cserepek hullottak a járdára Püspökladányban, a Munkácsi Mihály utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik kihúzós létrán át a meglazult cserepeket eltávolították.

Egy menetrend szerint közlekedő busz és egy személyautó ütközött össze Biharkeresztesen, a Széchenyi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, aki a járműveket átvizsgálták és a személyautót áramtalanították. A busz sofőrje nem sérült meg, de a személyautó három utasát a mentőszolgálat további vizsgálatok céljából kórházba szállította.

Szombat hajnalban egy kamion átszakította a szalagkorlátot és a szembe lévő pályatest árkában állt meg az M35-ös autópályán, Hajdúböszörmény-Pród közelében. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet.

Lesodródott az útról és felborult egy autó Hajdúböszörményben, az Újfehértói utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a járművet átvizsgálták és a területet biztosították. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Szemét égett egy ház udvarán szombaton Hajdúhadházon, a Nap utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Faágat távolítottak el a debreceni hivatásos tűzoltók Debrecenben, a Jerikó utcában. A tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le a veszélyt jelentő faágat.

Lesodródott az útról egy autó Hajdúböszörmény közelében, majd egy fának csapódott, vasárnap délelőtt. A debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet és egy embert kiszabadítottak a jármű roncsai közül, feszítő-vágó segítségével. Az autóban négyen utaztak, a mentőszolgálat két sérültet kórházba szállított.

Vasárnap este egy családi ház pincéjében kétszáz köbméter víz gyűlt össze Debrecenben, a Lóverseny utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók szivattyú segítségével távolították el a vizet.