Műszaki mentés után tűzoltás várt az egységekre

2023. május 26. 11:30

Kiégett egy autó tegnap délután, utána családi házban volt füst Komádiban.

Árokba hajtott és felborult egy autó Körösújfalu és Vésztő között. A komádi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet és egy drótkötél segítségével kihúzták az árokból. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy kisméretű nyárfa dőlt meg a debreceni Benczúr Gyula utcában. A város tűzoltói motoros láncfűrésszel vágták ki a fát. 

Palánta tároló tálcák égtek Létavértesen, a Víztorony utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a lángokat.

Kigyulladt egy autó Hajdúsámson közelében, csütörtök délután. Az autóban hárman utaztak, ők időben el tudták hagyni a járművet, így nem sérültek meg a tűzben. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kiérzésére az autó teljes terjedelmében lángolt. Az egység egy vízsugárral oltották el az tüzet.

Füsttel telítődött egy családi ház Komádiban, az Attila utcában. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik átszellőztették a házat és a cserépkályhát kitisztították. A ház lakóját a mentőszolgálat kórházba szállította.