Tegnap történt

2023. május 25. 07:59

Két közúti balesethez is vonultak a tűzoltók, majd kora este lucerna izzott egy üzemben.

Szerda reggel egy tíz méteres fa egyik ága hasadt le a debreceni Lorántffy utcában. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Debrecen közelében a 33-as számú főúton két autó ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, majd áramtalanították az autókat. A mentőszolgálat a helyszínről négy embert szállított kórházba.

Kisbusz és egy személyautó ütközött össze szerdán Mikepércsen, a Debreceni utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták és elvégezték az áramtalanítást. A balesetben senki sem sérült meg.

Nagy mennyiségű csapadékvíz gyűlt össze egy ház udvarán és pincéjében Debrecenben, a Lőtér utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy szivattyúval távolították el a vizet.

Foltokban égett a gaz Bocskaikertben, a Pillangó úton. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Takarmánygyártó üzembe riasztották szerdán a püspökladányi hivatásos tűzoltókat Nádudvaron, az Elepi útfélen. Lucerna izzott és füstölt egy tartályban. Az egység két vízsugárral szüntette meg a füstölést és a tartályt visszahűtötte.