Járművek adtak munkát kedden a tűzoltóknak

2023. január 18. 09:03

Több autó hoz is vonultak a tűzoltók kedden. Volt közlekedési baleset és autótűz is.

Egy családi ház tetőszerkezete füstölt és égett Kabán, a Kossuth Lajos utcában, kedd hajnalban. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik két vízsugárral oltották el a lángokat. A házban négyen laktak, nem sérültek meg, de ideiglenesen rokonokhoz költöztek. 

Kedd délután egy személyautó az útról lehajtott Berettyóújfaluban, a Rákóczi utcában. A jármű egy védőkorlátot, majd egy általános iskola kerítését átszakítva az előkertben állt meg. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót és a védőkorlát veszélyes elemeit eltávolították. A balesetben nem sérült meg senki. 

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Homokhát utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat egy ember kórházba szállított.

Kigyulladt egy autó Fülöpön, az Arany János utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott lakók a tüzet megfékezték. A parázsló, izzó részeket a tűzoltók egy vízsugárral oltották el.

Egy kisteherautó egy jelzőlámpa kandelábernek ütközött kedd délután a debreceni Kassai úton. Az úttest melletti beton villanyoszlop is megsérült, megdőlt. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik a területet biztosították és áramtalanították a járművet. A helyszínre érkezett még a debreceni daru is, mely segítségével a kitört villanyoszlopot kiemelték és lefektették. A műszaki mentés a rendőrség teljes útzára mellett zajlott.