Mérgező gáztól lett rosszul egy nő tegnap

2022. szeptember 22. 08:07

Faágak hasadt le tegnap, Hajdúdorogon közúti baleset volt, Este pedig szén-monoxid mérgezés történt Balmazújvároson.

Egy fa dőlt a vasúti pályára Debrecenben, az Olimpia fasornál, a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel távolították el az akadályt. Lehasadt egy nagy faág a debreceni Füredi úton szerda délelőtt. Az egység kihúzós létrán át láncfűrésszel avatkozott be. Kora este pedig egy parkoló autóra esett egy faág a debreceni Görgey utcában. A debreceni tűzoltók a faágat kézi erővel leemelték az autóról.

Hajdúdorogon, a Tokaji úton egy kisteherautó csapódott egy villanyoszlopnak. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították az autót.

Rosszul lett egy középkorú nő tegnap este egy családi ház fürdőszobájában Balmazújvároson, a Kodály Zoltán utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók is vonultak az esethez, mert felmerült a szén-monoxid mérgezés gyanúja. Amíg a mentőszolgálat a helyszínen vizsgálta a sérültet, addig a tűzoltók méréseket végeztek a nyílt égésterű gázbojler környezetében. A mérések eredményei kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A mentőszolgálat kórházba szállította a ház lakóját, akiről később kiderült, hogy valóban szén-monoxid mérgezést szenvedett.