Négyszáz hektáron égett a legelő Nádudvar határában

2022. július 08. 08:25

Négyszáz hektáron égett a legelő tegnap délután Nádudvar külterületén. A püspökladányi, a hajdúszoboszlói a hajdúnánási, hajdúböszörményi a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók nyolc vízsugárral oltották el a tüzet. A beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Tizenöt négyzetméteren égett az avar Nagyhegyes közelében tagnap kora délután. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be. Egyek külterületen égő aljnövényzethez vonultak az egyeki önkormányzati tűzoltók, itt egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet 

Debrecenben a Fancsika tanyán egy hektáron égett az avar. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Gondozatlan telken gyulladt meg az avar tegnap kora este Szerepen, a Dózsa telepen. A tűz a szomszédos udvarokra is átterjedt. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, aki egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. 

Nyíradony-Aradványpuszta külterületén a vasútállomás közelében a sínek mellett égett a száraz fű mely a közeli akácos felé terjedt tegnap este. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkozott be.

Fotó: Hajdúszoboszló KÖ