Hétfőn történt

2022. június 21. 09:50

Hétfőn faágak és szabadtéri tűz miatt riasztották tűzoltókat.

Hétfő reggel az M35-ös autópályán egy autó az árokba borult. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elvégezték az áramtalanítást.

Nyírlúgoson, a Katona József utcában az avar és a gaz égett ötszáz négyzetméteren. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Egy fa egyik ága leszakadt Balmazújváros közelében, a forgalmat veszélyeztette. A balmazújvárosi tűzoltók kosaras járműn át motoros láncfűrésszel levágták az ágat.

Nyíradony és Nyírlugos között három hektáron égett az akácerdő aljnövényzete, emiatt riasztották a nyíradonyi, a nyírbátori, a debreceni hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltókat. Az egységek kéziszerszámokkal és három vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Szabadtéri tűz volt Hajdúnánás közelében is, ott az avar égett egy kis területen, a város hivatásos tűzoltói oltották el a lángokat.

Lehasadt egy ág a debreceni Varga utcában, az ág egy parkoló autóra esett. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel eltávolították a nagyméretű ágat. Az autóban nem ült senki, így személyi sérülés nem történt.

Egy játszótéren is egy nagy faág okozott gondot, lehasadt és a gyalogos forgalmat veszélyeztette Debrecenben, az Ispotály utcában. A tűzoltók dugólétrán át motoros láncfűrésszel eltávolították az ágat.

Késő este baleset volt Debrecenben, a Segner téren. Riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat is, akik átvizsgálták a két autót, amelyek összeütköztek és elvégezték az áramtalanítást.