Két közúti baleset is történt csütörtökön

2022. május 13. 11:15

Nádastűznél és a 4-es számú főúton és Hajdúböszörményben is szükség volt a tűzoltók munkájára.

Debrecen közelében a  4-es számú főúton egy autó és egy kisteherautó ütközött össze tegnap hajnalban. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és elvégezték az áramtalanítást. 

Egy faág lehasadt a debreceni Kolónia utcában, leszakította a villanyvezetéket és kerítésre is rádőlt csütörtökön délbe. A debreceni tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Csütörtök délután egy kertben volt tűz Nádudvaron, a Hajdú utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Hajdúböszörményben, a Nemzetőr utcában egy személyautó beton villanyoszlopnak ütközött, a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik  elvégezték az áramtalanítást. 

Nádas égett Hajdúböszörmény közelében ötszáz négyzetméteren, tegnap délután. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

Hajdúszoboszló és Ebes között is a nádas lángolt, emiatt riasztották a hajdúszoboszlói és a debreceni egységeket. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.