Több megcsúszott autó volt a hétvégén

2022. január 10. 08:51

A hétvégén nagyrészt közúti balesetekhez riasztották a tűzoltókat.

Szombat délután Hajdúnánáson, a Tiszavasvári út és az Árpád utca kereszteződésében két autó ütközött össze. A hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat.

Egy teherautó lesodródott az útról Berettyóújfalu közelében szombat délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók mellett Debrecenből egy daru is érkezett a helyszínre majd annak segítségével a teherautót kihúzták az árokból. A balesetben nem sérült meg senki.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M3-as autópályán Görbeháza közelében, a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre akik átvizsgálták a járműveket.

Árokba csúszott egy autó Balmazújváros közelébe is szombat délután, a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Vasárnap hajnalban Hajdúszoboszló külterületén, az M35-ös autópályán egy autó megcsúszott az úton, keresztbe fordult, majd megállt. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik elvégezték a jármű áramtalanítását.

Komádi külterületén a Sebes-Körös folyó gát tetején egy autó megcsúszott, emiatt riasztották a komádi önkormányzati tűzoltók vasárnap reggel. A tűzoltók kézi erővel tolták vissza a járművet az útra.

Egy tíz méteres fa tövestől megborult a járdára és a gyalogos forgalmat akadályozta Berettyóújfaluban, a Honvéd utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vasárnap délután láncfűrésszel távolították el a fát.