Minden a három nap vonultak a tűzoltók

2021. november 22. 07:53

Mind a három nap közúti balesetekhez riasztották a tűzoltókat, pénteken még a szén-monoxid, szombaton pedig a tűz adott feladatot az egységeknek.

Péntek délelőtt Debrecenben, a Bajnok utcában egy szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket, emiatt riasztották a tűzoltókat. A debreceni hivatásos tűzoltók légzőkészülékben méréseket végeztek, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A családi házban gázkonvektorok működtek, melyeket ideglenesen a gázszolgáltató kizárt a rendszerből, de a ház más módon fűthető maradt.

Egy autó szalagkorlátnak ütközött péntek délután Hajdúböszörmény-Pród közelében, az M35-ös autópályán. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. 

Hajdúszoboszló ás Nagyhegyes között árokba hajtott egy autó péntek délután. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították az autót.

Nagy méretű körbála égett szombaton délben Hajdúböszörményben, a Stromfeld Aurél utca végében. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Debrecenben, a Kádár dűlőben egy személyautó felborult, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók is vonultak. Az egység az áramtalanította a járművet. 

Tűz keletkezett késő délután egy családi ház tetőszerkezete Debrecenben, a Rétikanyar utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. 

Egy autó villanyoszlopnak ütközött szombat este Egyeken, a Fő utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították az autót.

Komádi közelében egy autó és mezőgazdasági vontató ütközött össze vasárnap délután. A komádi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket.

Fotó: illusztráció