Műszaki mentések

2021. november 19. 08:47

Nagyrészt műszaki mentésekhez vonultak a tűzoltók csütörtökön. Tűz Tiszavasváriban volt, ahol a Hajdú-Bihar megyéből is riasztották a tűzoltókat.

Egy tizenkét méteres fenyő veszélyesen megdőlt, lakóépületet veszélyeztet Hajdúsámsonban, a Hársfa utcában, ezért riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel távolította el fát.

Tűz keletkezett tegnap délben Tiszavasváriban, a Déryné utca egyik lakóházának az előszobájában. A tiszavasvári önkormányzati és hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik vízsugarakkal megfékezték a lángokat, és a házból egy gázpalackot is kivittek.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Vámospércsi út és a Veres Péter utca kereszteződésében csütörtök délelőtt. A járművekből nagy mennyiségű olaj is kifolyt. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt.  

Árokba borult egy autó Konyár külterületén. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet és ártalmatlanították azt. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Beton terelőkúpoknak ütközött egy kisteherautó tegnap este az M35-ös autópályán és forgalmi akadályt képezett. A helyszínre a debreceni tűzoltók daruját riasztották, amelynek segítségével a tűzoltók megszüntették az akadályt.