Utómunkálatok és más beavatkozások

2021. október 19. 09:51

Hétfőn délelőtt még a vasárnap éjszakai szálloda tűz utómunkálatait végezték a tűzoltók Tamásipusztán, emellett más helyszínekre is riasztották az egységeket, tűz miatt.

Hétfőn délelőtt még a debreceni, a hajdúszoboszlói, a nyíradonyi és a szakolyi egységek hőkamerával többször átvizsgálták a tetőszerkezet megmaradt részeit, vízsugárral eloltották a még izzó elemeket. A magadból lelógó, leszakadt tetőrészeket eltávolították, hogy az ne zuhanjon a szálloda mellett dolgozó szakemberekre. Ezzel párhuzamosan tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le a katasztrófavédelem. 

Hétfőn Sápon, a Bem utcában kétszázötven négyzetméreten égett az avar, a tűz veszélyeztetett egy lakóházat. A püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Hajdúszoboszló külterületén, a Szováti út mellett hatszáz bálából álló kazalból kettő izzott, emiatt vonultak a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók. Az egység erőgép segítségével szétbontotta a kazalt és a két bálát egy vízsugárral eloltotta.

Beton villanyoszlopnak ütközött egy autó tegnap délután Debrecenben, a Szikgáti úton. A debreceni hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították az áramszolgáltató kiérkezésig. Az autó vezetője nem sérült meg.

Nagykerekiben, a Jókai utcában ötszáz négyzetméteren égett az avar, emiatt riasztották a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat. Az egység kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezte meg a lángokat.

Fotó: Debreceni HTP, Berettyóújfalui HTP