Műszaki mentés és tűzoltás is munkát adott a tűzoltóknak kedden

2021. október 13. 08:27

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap reggel Hajdúnánáson a Polgári és az Árpád utca kereszteződésében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik áramtalanították az a járművekett. Az egyik jármű utasát a mentőszolgálat kórházba szállította.

Kigyulladt egy kisteherautó motortere kedden a reggeli órákban Görbeházán a Böszörményi utcában. A tüzet az ott tartózkodók egy porral-oltó készülékkel még a hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották. A tűzoltók elvégezték a jármű átvizsgálását.

Lesodródott az útról és a szántóföldön állt meg egy személygépkocsi tegnap kora délután Berettyóújfalu és Szentpéterszeg között. A helyszínre a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik a sérült járművet átvizsgálták, majd áramtalanították. A járműben öten utaztak, akik közül a mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

Tűz keletkezett egy családiház tetőterében tegnap késő este Vámospércsen a Temető utcában. A tüzet a tulajdonos eloltotta. A helyszínre érkező debreceni hivatásos tűzoltók a tetőszerkezetet hőkamera segítségével átvizsgálták. A házban hárman élnek életvitelszerűen, akik az eset miatt lakosságvédelmi intézkedés keretében rokonoknál töltötték az éjszakát.