Hétfőn balesethez és tűzhöz is vonultak az egységek

2021. október 12. 09:45

Közúti baleset miatt vonultak az egységek Földes közelébe, Pocsaj külterületén és Hajdúhadházon avar égett, Debrecenben pedig fa okozott gondott.

Egy kamion egy kisbusszal ütközött össze hétfőre virradó éjszaka Földes közelében, a 42-es számú főúton. A nyerges vontató az oldalára az árokba borult, vezetője beszorult a fülkébe. A püspökladányi hivatásos tűzoltók és a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult, akik feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki a sofőrt. A mentőszolgálat őt kórházba szállította.

Két hektáros területen égett a száraz avar és gaz Pocsaj külterületén. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

Egy fa rádőlt az útra és akadályozta a forgalmat Debrecenben, a Monti Ezredes utcában hétfő délután. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Hajdúhadházon, az Árpád utcában száraz avar égett, emiatt riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók. Az egység egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Fotó: KMSZ, Debreceni HTP