Tűz volt egy társasház erkélyén hétfőn

2021. szeptember 14. 08:26

Papírhulladék kapott lángra egy társasház erkélyén hétfőn, de több műszaki mentéshez is vonultak a tűzoltók a hét első napján.


Vasúti sínek közé szorult egy macska tegnap a reggeli órákban, Debrecenben a Keresztszegi úton. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik sérült állatot kiszabadították, majd átadták az állatvédőknek, akik állatorvoshoz vitték.

 Leszakadt egy fa ága tegnap délelőtt Hajdúböszörmény és Hajdúhadház között. A helyszínre a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik kézi erővel eltávolították az ágat.

Papírhulladék égett egy ötödik emeleti lakás erkélyén hétfőn a déli órákban Debrecenben, a Csemete utcában. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak, akik a szomszédos lakás erkélyéről valamint emelőről két vízsugár segítségével eloltották a tüzet. 

 Megcsúszott, egy fának ütközött majd az oldalára borult egy személygépkocsi tegnap délután Nyíracsád és Nyírábrány között. A helyszínre a nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. Az autóban öten utaztak, közülük három embert a mentőszolgálat kórházba szállított.