Vihar Komádiban

2021. augusztus 06. 10:01

Egy újabb viharos napon avatkoztak be tegnap a tűzoltók.

Személygépkocsi egy helyi járatú autóbusszal ütközött össze tegnap hajnalban Debrecenben, a Széchenyi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították.

Lehasadt egy fa ága Berettyóújfaluban, a Radnóti utcában csütörtökön délelőtt.  A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kihúzós létrán keresztül a faágakat eltávolították. 

Ötszáz négyzetméteres területen égett az avar tegnap délelőtt Pocsajban, az Apáti telepen. A létavértesi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.  

Tizenhat riasztás érkezett tegnap kora délután Komádiból a viharos időjárás okozta károk miatt. Leszakadt faágak, a szél által megbontott háztetetők adták a legtöbb munkát a Deák Ferenc, az Árpád és a Jókai utcában. A mentési munkálatokat a komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók együtt végezték.  Ártándra és Hajdúnánásra, Létavértesre és Balmazújvárosra is vonultak a megye tűzoltói leszakadt faágak miatt. 

Meglazult a stukkó egy társasház harmadik emeletén tegnap késő délután Debrecenben, a Kálvin téren. A debreceni hivatásos tűzoltók emelő segítségével szüntették meg a veszélyt.