Elmúlt nap eseményei

2021. július 20. 10:38

Debrecenben egy autóra borult tűzfal miatt vonultak az egységek, Biharkeresztesen pedig avartüzet oltottak a tűzoltók.

Tegnap délelőtt Berettyóújfaluban, a Krúdy utca végében egy húsz méteres fa egyik ága lehasadt, a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Egy elhagyatott romos épület egyik fal leomlott hétfőn a debreceni Domb utcában. A ház mellett parkoló autóra estek a téglák. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, majd a területet lezárták. A még meglazult részeket eltávolították.

Hétfőn délben a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a Honvédtemető utcába. Ott egy lehasadt faág veszélyeztette a gyalogos és közúti forgalmat. A faágat az egység eltávolította létrán keresztül motoros láncfűrésszel.

Hétfő délután Biharkeresztesen, a Garabuczi Majornál száz méteres területen égett a száraz avar. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Hajdúböszörményben, a Losonczy István utcában egy fa a járdára borult, a forgalmat veszélyeztette. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Fotó: Debreceni HTP, Hajdúböszörményi KÖ