Hajdú Humán a legsportosabb

2021. június 17. 11:41

A Magyar Szabadidősport Szövetség idén is megrendezte a Kihívás Napját, kicsit alakítva a szabályokon a csapatok jelentkezést várták a kihívás hónapjára. A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság humán szolgálata és az informatikai osztály tagjai közösen neveztek a versenyen.

Mivel a tűzoltók fizikai alkalmasságát is a humán szolgálat koordinálja, így különösen fontosnak tartották, hogy nem csak javasolják a mindennapi sportot, hanem maguk is megmutassák, hogy ez megvalósítható. Egy hónapon keresztül minden nap mozogtak fél órát külön-külön szabadidejükben és hetente közösen is munkahelyükön. Kitartásuknak és inspiráló hozzáállásuknak köszönhetően a Hajdú Humán csapata lett 2021 Magyarország legsportosabb rendvédelmi csapata. Az ünnepélyes díjátadón a díjat Czene Attila a magyar olimpiai bajnok úszó, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke adta át a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sporttisztjének Dr. Nagy Imréné tű. századosnak.

A rendvédelmi kategóriában második a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség III. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság III. HTP “A” csapata lett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a X. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság Kinetikus nyolcas elnevezésű csapata állhatott fel.

Fotó: MASPORT