Tűzesetek szerdán

2021. június 10. 09:29

Autó gyulladt ki szerdán, később egy melléképületben keletkezett tűz. Hosszúpályi külterületén pedig a lucerna égett.

Egy autó motortere gyulladt ki szerda reggel Debrecenben, a Mikepércsi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet a jármű vezetője eloltotta. A tűzoltók az utómunkálatok végezték el és visszahűtötték a motorteret.

Egy melléképület égett teljes terjedelmében tegnap délután Hajdúnánáson, a Honfoglalás utcában. A hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, akik az épületből kihoztak három palackot, még mielőtt felrobbantak volna. A robbanás veszély miatt a közeli házakból ideiglenesen a lakók elhagyták otthonaikat. A melléképületet a tűzoltók három vízsugárral oltották el. Az egységek visszahűtötték a palackokat, majd végül mesterlövészek lőtték ki azokat.

Egy nagyméretű fa egyik ága lehasadt Debrecenben, az Epreskert utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították a faágat. 

Egy hektáros területen levágott lucerna égett Hosszúpályi külterületén. A létavértesi önkormányzati és konyári önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.