Két tűzeset és műszaki mentések a hétvégén

2021. június 07. 07:47

Lehasadt egy tizenöt méter magas fa ága, pénteken délelőtt Hajdúszoboszlón a Szép Ernő utcában. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével eltávolították a gyalogos forgalmat veszélyeztető növényt.

Felújítási munkálatok közben meggyulladt a szigetelőanyag egy épület tetején, pénteken délután Püspökladányban, a Kossuth utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet, ami három négyzetmétert érintett. Az épületben nem tartózkodott senki. 

Árokba hajtott, majd az oldalára borult egy kisteherautó péntekről szombatra virradó éjjel Berettyóújfalu és Földes között a 42-s számú főúton. A helyszínre a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet.

Egy lakóépülethez épített húsz négyzetméteres tároló égett szombaton kora délután Debrecenben, a Kígyó utcában. A tűz az épület tetőszerkezetére is átterjedt. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Az eset során senki sem sérült meg. 

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton késő esete Debrecenben, a Burgundia utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a sérült járműveket.

Két személygépkocsi ütközött tegnap kora délután a 4-es számú főúton Hajdúszoboszló és Kaba között. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az autókban összesen négyen utaztak. Információink szerint az eset során senki sem sérült meg.