Tűz, balesetek és faág szerdán

2021. április 01. 09:53

Elektromos eszközök égtek egy családi házban szerdán, később közúti balesethez és szabadtéri tűzhöz vonultak az egységek.

Egy családi ház felső szintjén lévő konyhában elektromos eszközök égtek Tiszavasvári, a Bajcsy-Zsilinkszy utcában. A hajdúnánási hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be. 

Egy nagyméretű fa ágai a gyalogos forgalmat veszélyeztette Püspökladányban, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolították el a veszélyes ágakat.

Egy autó lesodródott az útról Debrecen-Szepesen, a Sárga dűlőben. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Baleset miatt vonultak a hajdúnánási hivatásos tűzoltó Hajdúnánásra, a Tiszavasvári útra szerdán délben. Egy autó és egy teherautó ütközött össze, a tűzoltók a járműveket átvizsgálták és áramtalanították.  

A csatornaparton a nádas égett kétezer négyzetméteren Báránd közelében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A tűzoltókat ezután a 4-es számú főútra riasztották, ahol a százhetvenharmadik kilométerszelvénynél a gaz égett kétszáz négyzetméteren. Ott is vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be az egységek.