Tűz, balesetek és faág szerdán

2021. április 01.

Elektromos eszközök égtek egy családi házban szerdán, később közúti balesethez és szabadtéri tűzhöz vonultak az egységek.

Egy családi ház felső szintjén lévő konyhában elektromos eszközök égtek Tiszavasvári, a Bajcsy-Zsilinkszy utcában. A hajdúnánási hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be. 

Egy nagyméretű fa ágai a gyalogos forgalmat veszélyeztette Püspökladányban, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolították el a veszélyes ágakat.

Egy autó lesodródott az útról Debrecen-Szepesen, a Sárga dűlőben. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Baleset miatt vonultak a hajdúnánási hivatásos tűzoltó Hajdúnánásra, a Tiszavasvári útra szerdán délben. Egy autó és egy teherautó ütközött össze, a tűzoltók a járműveket átvizsgálták és áramtalanították.  

A csatornaparton a nádas égett kétezer négyzetméteren Báránd közelében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A tűzoltókat ezután a 4-es számú főútra riasztották, ahol a százhetvenharmadik kilométerszelvénynél a gaz égett kétszáz négyzetméteren. Ott is vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be az egységek.