Elmúlt nap eseményei

2021. március 31.

Vizet szivattyúztak és tüzet oltottak kedden is az egységek megyeszerte.

Kedd hajnalban megsérült egy víznyomócső Debrecenben, az Apafi utcában. Nagy mennyiségű víz folyt ki, lakóházakat is veszélyeztetett. A debreceni hivatásos tűzoltók két szivattyúval távolították el a vizet. 

Száraz gallyak égtek Pocsajon, a Kasza-puszta Majorban. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. 

Méhészeti eszközöket tároló építmény égett Balkányban, a Görénypusztában. A szakolyi önkormányzati, a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat és a balkányi önkénteseket riasztották. Az egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Délután a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak Hajdúhadházon, az Irinyi József utcába. Hatszáz négyzetméteren lángolt a gaz. A tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Nádas tüzet oltottak a kabai önkéntes tűzoltók a Kabán, a Hajnal utca mögötti területen, tegnap délután. Ezer négyzetméteren lángolt a nádas. Az önkéntes egység kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltotta el a lángokat.