Elmúlt nap eseményei

2021. március 31. 09:15

Vizet szivattyúztak és tüzet oltottak kedden is az egységek megyeszerte.

Kedd hajnalban megsérült egy víznyomócső Debrecenben, az Apafi utcában. Nagy mennyiségű víz folyt ki, lakóházakat is veszélyeztetett. A debreceni hivatásos tűzoltók két szivattyúval távolították el a vizet. 

Száraz gallyak égtek Pocsajon, a Kasza-puszta Majorban. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. 

Méhészeti eszközöket tároló építmény égett Balkányban, a Görénypusztában. A szakolyi önkormányzati, a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat és a balkányi önkénteseket riasztották. Az egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Délután a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak Hajdúhadházon, az Irinyi József utcába. Hatszáz négyzetméteren lángolt a gaz. A tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Nádas tüzet oltottak a kabai önkéntes tűzoltók a Kabán, a Hajnal utca mögötti területen, tegnap délután. Ezer négyzetméteren lángolt a nádas. Az önkéntes egység kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltotta el a lángokat.