Tegnap történt

2021. január 14. 09:08

Szerdán több közúti balesethez és lehasadt faághoz is riasztották a tűzoltókat. Nyírábrányban pedig kéménytüzet fékeztek meg a tűzoltók.

Szerda délelőtt Hajdúsámsonban, a Debreceni úton egy személyautó villanyoszlopnak csapódott, az ütközéstől az oszlop eltört. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az áramszolgáltató a sérült oszlopot kicserélte, így addig áramkimaradás volt mintegy száz fogyasztónál. A személyautó vezetője nem sérült meg a balesetben.

Debrecenben, a Weszprémi utcában faág okozott gondot. A gyalogos és közúti forgalmat veszélyeztette, ezért a megyeszékhely hivatásos tűzoltói a faágat kihúzós létrán át kéziszerszámokkal eltávolították.

Balmazújváros közelében egy autó az árokba hajtott és a tetejére borult. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt.

Egy faág lehasadt, a gyalogos forgalmat veszélyeztette tegnap délután Debrecenben, a Létai úton. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal a faágat levágták.

Kigyulladt egy kémény Nyírábrányban, a Hunyadi utcában szerdán kora este. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéménykotró segítségével kitisztították a kéményt. A házban öten laktak, ideiglenesen az éjszakát rokonoknál töltötték.

Késő este Nyírgelsén, a Báthori úton egy autó lesodródott az útról és egy oszlopnak ütközött. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak, majd az autó vezetőjét feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki az összeroncsolódott járműből. A mentőszolgálat a sofőrt kórházba szállította.

Fotó: Debreceni HTP, Szakolyi ÖTP, Balmazújvárosi ÖTP