Tartalomjegyzék

Sok riasztással indult a hét

2021. január 12.

Hétfőn a tűzoltók kéménytüzekhez, közlekedési balesethez, gépjárműtűzhöz és szén-monoxid mérgezéshez vonultak.

Hétfő kora reggel egy családi ház kéményében a korom izzott Nádudvaron, a Csillag utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéménygolyó segítségével eltávolították a kormot, ezzel a parázslást megszüntették.

Nyírmihálydiban, a Hajnal utcában egy családi ház kéményében is a korom izzott. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéménygolyó segítségével avatkoztak be.

Egy autó lámpaoszlopnak ütközött Berettyóújfaluban, a Kádár vitéz utcában, hétfőn délelőtt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták az autót és áramtalanították azt. A mentőszolgálat a jármű vezetőjét kórházba szállította.

Egy mikrobusz égett Nagyrábén, a Füsti úton. A nagyrábéi önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzben nem sérült meg senki.

Debrecenben, a Szacsvay Imre utcában hétfő este egy szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a családi házat, méréseket végeztek. A mérések kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A ház három lakóját a mentőszolgálat megvizsgálta, majd egy gyermeket kórházba szállított. A fűtőberendezés ideiglenesen lezárták a szakemberek, a család rokonoknál töltötte az éjszakát.

Fotó: Püspökladányi HTP