Tartalomjegyzék

A hétvégén több műszaki beavatkozás volt, mint tűz

2021. január 11.

Pénteken kutyák kerültek bajba, szombaton vonatgázoláshoz riasztották az egységet, vasárnap pedig egy autó motortere gyulladt ki.

Körösszakálon, az Ady Endre utcában egy kutya betonhálóba akadt pénteken. A komádi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal szabadították ki az állatot.

Egy autó egy kamionnal ütközött össze a debreceni István úton. A személyautóba beszorult sérültet a debreceni hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki, majd átadták a mentőszolgálatnak.

Kutya esett egy kútba péntek délelőtt Gáborjánban, a Hajnal utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és kötél segítségével kimentették az állatot és átadták a gazdájának.

Balkányban, az Adonyi utcában két autó ütközött össze. A szakolyi önkormányzati és nyíradonyi hivatásos tűzoltók mellett a balkányi önkéntes tűzoltók is a helyszínre vonultak. Átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Késő este egy autó az árokba csúszott Hajdúböszörmény és Hajdúhadház között. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót.

Nádudvar és Elep között egy autó egy szalagkorlátnak ütközött. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal kiszabadították az autó vezetőjét, majd a mentőszolgálat a sérültet kórházba szállította.

Szombat délelőtt Balmazújvároson a gyalogos átkelőnél vonat gázolt el egy embert. A balesetben a sérült életét vesztette. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók is voltak a helyszínre, akik a vonaton utazók mentesítőbuszra való átszállásában közreműködtek.

Egyek és Telekháza között egy autó az árokba hajtott a tetején állt meg szombat délután. Az egyeki önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt.

Egy autó motortere és műszerfala füstölt, majd kigyulladt vasárnap délután a debreceni Dombosi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat és hőkamerával átvizsgálták a járművet.