A hétvégén több műszaki beavatkozás volt, mint tűz

2021. január 11. 08:04

Pénteken kutyák kerültek bajba, szombaton vonatgázoláshoz riasztották az egységet, vasárnap pedig egy autó motortere gyulladt ki.

Körösszakálon, az Ady Endre utcában egy kutya betonhálóba akadt pénteken. A komádi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal szabadították ki az állatot.

Egy autó egy kamionnal ütközött össze a debreceni István úton. A személyautóba beszorult sérültet a debreceni hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki, majd átadták a mentőszolgálatnak.

Kutya esett egy kútba péntek délelőtt Gáborjánban, a Hajnal utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és kötél segítségével kimentették az állatot és átadták a gazdájának.

Balkányban, az Adonyi utcában két autó ütközött össze. A szakolyi önkormányzati és nyíradonyi hivatásos tűzoltók mellett a balkányi önkéntes tűzoltók is a helyszínre vonultak. Átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Késő este egy autó az árokba csúszott Hajdúböszörmény és Hajdúhadház között. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót.

Nádudvar és Elep között egy autó egy szalagkorlátnak ütközött. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal kiszabadították az autó vezetőjét, majd a mentőszolgálat a sérültet kórházba szállította.

Szombat délelőtt Balmazújvároson a gyalogos átkelőnél vonat gázolt el egy embert. A balesetben a sérült életét vesztette. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók is voltak a helyszínre, akik a vonaton utazók mentesítőbuszra való átszállásában közreműködtek.

Egyek és Telekháza között egy autó az árokba hajtott a tetején állt meg szombat délután. Az egyeki önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt.

Egy autó motortere és műszerfala füstölt, majd kigyulladt vasárnap délután a debreceni Dombosi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat és hőkamerával átvizsgálták a járművet.