Sorházi lakás tetőszerkezete gyulladt ki szerdán este.

2020. november 19. 08:26

Két tűzeset is adott munkát szerdán a megye tűzoltóinak. Nádudvaron és Debrecenben is tűz ütött ki egy ingatlanban.

Lesodródott az útról, majd a tetejére borult egy személygépkocsi szerdán kora reggel Hajdúhadház közelében a 354-es számú főúton. A helyszínre a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, aki áramtalanították, majd a kerekeire állították a járművet. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította. 

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap reggel, Balmazújvároson a Böszörményi utcában. A helyszínen a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd az útról levontatták. Az autókban összesen ketten utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. 

Ruhanemű kapott lángra tegnap délután egy családiházban Nádudvaron a Móricz Zsigmond utcában. A helyszínre a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral eloltották a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy sorház egyik száz négyzetméteres lakásának tetőszerkezete tegnap este Debrecenben a Gohér utcában. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral és egy létrasugárral oltották el a tüzet. A beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az ingatlanban négyen éltek, ők nem sérültek meg. A ház átmenetileg lakhatatlanná vált, így az ott élők rokonoknál töltötték az éjszakát.

Fotó: Debreceni HTP; Hajdúböszörményi KVÖ;Balmazújvárosi ÖTP